donderdag 25 oktober 2018

Een nieuw begin - workshop over de 40dagentijd

Datum: 
 donderdag 25 oktober 2018
Locatie: 
 Ontmoetingsruimte

Een nieuw begin. Dat is het thema van de 40dagentijdcampagne 2019 van Kerk in Actie. Een hoopvol thema, vind ik. Als diaken of ZWO-lid komt u keer op keer in actie voor een nieuw begin. De 40dagentijdcampagne is een manier om uw gemeente hierbij te betrekken. Misschien doet uw gemeente al jarenlang mee, misschien is het nieuw voor u en overweegt u ermee aan de slag te gaan. Hoe dan ook, graag nodig ik u uit voor de vernieuwende en verrassende workshop over dit onderwerp. U maakt kennis met het thema, hoort inspirerende verhalen en gaat aan de slag om tot concrete acties te komen. Kortom, een must voor iedereen die de gemeente bij de 40dagentijdcampagne wil betrekken. De belangrijkste gegevens over de workshop op een rijtje:

Wat:
Vernieuwende workshop over de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie Waarom:
Kennismaken met de 40dagentijdcampagne en nieuwe ideeën opdoen om er in uw gemeente mee aan de slag te gaan. U ontdekt de kracht van verhalen om uw gemeente in beweging te krijgen en krijgt tips en ideeën. Met als concreet resultaat: uw eigen actieplan.
Voor wie: De workshop wordt primair georganiseerd voor diakenen en ZWO-leden. Ook andere betrokkenen bij de 40dagentijd, zoals predikanten, kindernevendienst-leiding of gemeenteleden die zich bezighouden met liturgisch bloemschikken, zullen hier zeker iets aan hebben.
Het maximaal aantal deelnemers per workshop is 15 personen.
Waar, wanneer en aanmelden:
Donderdag 25 oktober in Hoek. Graag aanmelden via www.kerkinactie.nl/workshop40dagentijd
Kosten: De workshop is gratis! Er is koffie, thee en iets lekkers.

Van harte welkom op onze workshop! Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten. Heeft u nog vragen, laat het me gerust weten.

Hartelijke groet,
Tom Kolsters Kerk in Actie-consulent

terug