Agendapagina
« vorige  |  juni 2022  |  volgende »

Dinsdag 21 juni 2022 Kerkenraadsvergadering
Locatie: Consistorie
Tijdstip: 19.30 uur

 

Zaterdag 25 juni 2022 Zomerzangavond
Locatie: Protestantse kerk Hoek
Tijdstip: 19:30 uur

Op de vraag `welk lied zingt u het liefst?’ zijn vele antwoorden gekomen! Genoeg om meer dan 1 avond mee te vullen. U kunt alvast zaterdag 25 juni in uw agenda noteren voor de eerste zomerzangavond. Aanvang 19.30 uur. 

Organist Akko de Feijter zal de samenzang begeleiden en Connie van Hermon zal muziek op de piano laten klinken.
Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en nog wat te drinken. De kerk is om 19.00 uur open. Van harte welkom!

Klik hier om de poster te vergroten +

 

Zondag 26 juni 2022 Baafse beleving

'Baafse Beleving’, waar woord en toon elkaar ontmoeten.
De oudste kerk van Zeeland staat in Zeeuws-Vlaanderen, en gonst het hele jaar van de culturele activiteiten: Cantate concerten, Matthäuspassion, Internationale Bach-orgelmatinees e.a.
Natuurlijk vinden er ook de reguliere kerkdiensten plaats van de eigen Protestantse gemeente.
Op zondag 26 juni is er weer een Baafse Beleving in de Sint Baafskerk, waarin muziek te beluisteren valt van niemand anders dan van muzikale grootmeester Johann. Seb. Bach.
De bekende Belgische sopraan Cristel De Meulder uit Antwerpen vertolkt aria’s uit verschillende Bachcantates en natuurlijk mag het beroemde ‘Bist Du Bei Mir’ en de wonderschone aria ‘Schlummert ein’ niet ontbreken.
Organist Ad van de Wege draagt zoals vanouds zorg voor de muzikale begeleiding. Ds. Edward van der Kaaij heeft een boeiende en verrassend overweging over ‘een omgekeerde schepping’.
Omdat ds. Edward van der Kaaij als dienstdoend predikant per 25 september in een Baafse Beleving de lier aan de wilgen hangt, is dit voor hem de één na laatste keer.