Oproep 'Dag van de Mantelzorg'

Zeker in deze tijd...
Oproep 'Dag van de Mantelzorg'
Op 8 november a.s. is het ‘De dag van de Mantelzorg’. Als Protestantse gemeente te Hoek werken we hier graag opnieuw aan mee. Om een gebaar te maken naar medemensen die zich belangeloos inzetten voor een ander.

Wij vragen u als gemeenteleden personen aan te dragen die hiervoor in aanmerking komen. Er wordt voor gezorgd dat er zondag 8 november boeketjes in de kerk staan die weggebracht mogen worden. Dit zijn de spelregels:
  • Een gemeentelid geeft een mantelzorger op die in aanmerking komt voor een bloemetje. Dit kan tot 5 november bij Addie de Bree: Graag per mail of telefoon: adebree@zeelandnet.nl of 0115-441830
  • De mantelzorger doet iets voor een lid van de Protestantse gemeente te Hoek, maar de mantelzorger zélf hoeft niet kerkelijk betrokken te zijn.
  • Het hoeven geen ‘grote’ dingen te zijn waarvoor een bloemetje op zijn plaats is. Het gaat er om dat de mantelzorger hulp biedt als dingen niet meer zelf lukken en dat de persoon die de hulp krijgt, op de mantelzorger kan vertrouwen.
  • Het gemeentelid die iemand heeft opgegeven brengt zelf het boeketje naar de desbetreffende mantelzorger. Als dit niet kan, mag dat doorgegeven worden bij het opgeven van de mantelzorger.
terug